Lursoft news

Seko līdzi Tiesas sēžu sarakstam ar Klientu Portfeli

2014. gada 5. decembris

Lursoft apkopotā informācija rāda, ka katru darba dienu tiek nozīmētas aptuveni 700 tiesas sēdes, tādēļ, lai neapjuktu daudzo notikumu gūzmā, tās pārskatāmi apkopotas Klientu Portfeļa Tiesas sēžu sarakstā.

Tiesas sēžu saraksts ļauj uzzināt svarīgāko informāciju par interesējošo tiesas sēdi, tostarp gan prasītāja un atbildētāja vārdus, gan arī tiesas sēdes datumu, procesa veidu un arī tiesu, kurā sēde norisināsies. Ērtākai saraksta pārlūkošanai pieejami arī filtri, kas ļauj atlasīt sēdes pēc to veida, instances, tiesas un tiesneša.

Ikvienam, kurš vēlas pārliecināties, vai interesējošā persona vai uzņēmums nav saistīts ar kādu no tiesas sēdēm, Klientu Portfelis nodrošina ērtu meklēšanu pēc vairākiem parametriem, piemēram, lietas numura, prasītāja, atbildētāja, savukārt, lai nepalaistu garām turpmākās sēdes, iesakām izmantot Tiesas sēžu kalendāra monitoringu, kas operatīvi informēs par interesējošā uzņēmuma tiesas sēdēm, sniedzot informāciju gan par nozīmēto tiesas datumu un vietu, gan prasītāju un procesa veidu.

Lai iegūtu atbildes uz interesējošajiem jautājumiem gan par Tiesas sēžu sarakstu un Tiesas sēžu kalendāra monitoringu, gan arī citiem ar Klientu Portfeli saistītiem jautājumiem, aicinām sazināties ar mums, zvanot pa tālruni 67844300 vai arī rakstot e-pastu uz info@lursoft.lv.

Komentāri

Nav pievienots neviens komentārs.

*